(24.01.2016, 21:17)hans napisał(a): Cała tą dyskusje myślę aby nasze mądre głowy na szkoleniach naszych przełożonych im dosyć wprost wytłumaczyło a jeszcze lepiej aby napisali na kartce jako wytyczne aby w pewnej sferze coś było uregulowane Smile Smile Smile
Próbowałem to kiedyś poruszyć u siebie ..,napiszę że w tak ważnej kwestii usłyszałem:
Cytat:teraz ja mówię , nie udzieliłem panu głosu..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Podwładny przed obliczem przełożonego powinien mieć wygląd lichy i durnowaty, tak aby swoim pojmowaniem istoty rzeczy, przełożonego nie peszył
Osa i PCM a wytłumaczcie mi taką rzecz bo ja uparty i głupi jestem. jadę z punktu A do punktu B aby zmienic wartowników na posterunku. Miedzy punktem A a B jestem poza granicami chronionymi. Jade zmienić wartowników na trzech posterunkach z trzema swoimi. Na tej drodze chcą zabrać nam bron czytaj : dojechać nas. Co mamy zrobić aby prokurator nam nie postawił aktu oskarżenia. Czym mamy sie podeprzeć,jakim aktami prawnymi.
(24.01.2016, 21:29)hans napisał(a): Na tej drodze chcą zabrać nam bron czytaj : dojechać nas
Wszystko zależy od sytuacji ,zabrali Wam broń czy szarpią się z Wami ? jest Was trzech a napastników ? , są rośli , bez broni ,?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Podwładny przed obliczem przełożonego powinien mieć wygląd lichy i durnowaty, tak aby swoim pojmowaniem istoty rzeczy, przełożonego nie peszył
A co z pracownikami ochrony wykonywującymi zadania w grupach interwencyjnych którzy noszą broń, również w sklepach i innych obiektach ale tagże poza nimi poruszając się z nią poza terenami chronionymi.