Witaj gościu.
Nie jesteś zarejestrowany albo zalogowany, aby mieć pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj się
Witaj!

.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apel do Rządzących !!!
lewiatan
Expert

234
22
08.06.2009
2
Państwo Polskie ? przygotowane do ?Wszystkiego? ? czyli do niczego Ostatnie powodzie, bez sens wikłania się w konflikty ( Irak ,Afganistan ) ? jakie korzyści dla ?Polski???

Dług publiczny rośnie ,
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcS82y2RW8q8kAYvlnt9Q4b...13JPJHtI4=]
http://www.dlug.koliber.org/

Panowie ?wybrańcy? tej biedy nie dostrzegacie??? Jedziecie po bandzie i skończycie w Ruandzie. Demokracja ma swoje prawa ?ale me przeginajcie p?.,nie żonglujcie Narodem,,
bo ten jest świadomy i obserwuje Panów poczynania. Samozadowolenie ? z czego - pytam ?

bezrobocie rośnie , WP i morale upada. I z czym do ludu ?LUD WAS Oszcza? ? więc poszukajcie sobie pracy. .Bo do koryta się pyszczek przykleił ? i zajmijcie się sprawami ,które ?tego szaraka ? interesują.. Pozdrawiam @lewiatan.
ewon22
Nowicjusz

*

6
0
07.05.2010
0
Myślę podobnie i przyłączam się do apelu, choć może użyłbym innych - bardziej dyplomatycznych słów. Nie zmienia to jednak sensu apelu, tzn. tego, że jeżeli "wybrańcy narodu" nie wezmą się w końcu do porządnej pracy to będzie naprawdę kiepsko. Już chyba najwyższy czas, aby ktoś powiedział BASTA, zakasał rękawy i zrobił porządek z tym całym bałaganem. Wydaje mi się, że nie potrzeba wielkich środków ale tylko tego, aby w końcu wprowadzić zwykłą odpowiedzialność (karną, finansową, polityczną, i wszelką inną) a sytuacja ulegnie radykalnej poprawie. Pytanie jednak brzmi: Kto ma to wprowadzić? Obecny minister p. Klich? Wolne żarty, przecież on jest lepszy od Titanica, on jest naprawdę niezatapialny. Prawdą jest, że naród jest świadomy, ale co z tego wynika? Czy od co najmniej 10 lat ktokolwiek z klasy politycznej lub osób będących na tzw. świeczniku poniósł jakąkolwiek odpowiedzialność za swoje poczynania? (Wyjątki się zdarzały, ale tylko dlatego, że ludzie ci i tak mieli przechlapane u swych "pobratymców")
Jedyną dla nas, to znaczy dla tych szarych przedstawicieli społeczeństwa, dla tej jak to się kiedyś nazywało - klasy robotniczej, szansą na lepsze jutro jest właściwe podjęcie decyzji podczas wyborów. Od razu jednak nasuwa się pytanie: Na kogo tu głosować? Tym samym powracamy do początku. Błędne koło, aż rzygać się chce.Madanimated
ewon22, jest dumnym użytkownikiem Forum Oddziału Wart Cywilnych
Aaro..
Expert

158
3
07.08.2010
1
Cytat:Jedyną dla nas, to znaczy dla tych szarych przedstawicieli społeczeństwa, dla tej jak to się kiedyś nazywało - klasy robotniczej, szansą na lepsze jutro jest właściwe podjęcie decyzji podczas wyborów. Od razu jednak nasuwa się pytanie: Na kogo tu głosować? Tym samym powracamy do początku. Błędne koło, aż rzygać się chce
Ja proponuję, żeby @Jang z @Arszymem założyli jakąś partię. Chłopaki gramotne i bystre, jakby jeszcze w programie wyborczym obiecali, że za ich kadencji poprawi się byt ludzi zawodowo związanych z armią, to pomyślcie jaki to duży elektorat. Jak się zdecydujecie, to jeszcze parę pomysłów na pozyskanie głosów wyborców Wam podeślęSmile Mój macie już dziśAloha
Aaro.., jest zadomowionym użytkownikiem Forum OWC
JANG
Expert

218
3
25.06.2009
5
Hmmm.Czyżbyś nam tak żle życzyła abyśmy zajęli się politykierstwem? Chyba od partii wolałbym założyć gang uliczny.Zasady bardziej klarowne,prawdomówność o wiele większa niż w polityce,no i większy szacunek(przynajmniej w pewnej grupie).Big Grin
SZACUNEK ??? Dam ci go tyle,ile dostałem od ciebie....
Aaro..
Expert

158
3
07.08.2010
1
No co Ty, nikomu źle nie życzę, a zwłaszcza Wam. Ja tylko (może trochę egoistycznie) tak sobie pomyślałam, ze wreszcie z ochotą mogła bym iść na wybory i mieć z tego zadowolenie. Bo do tej pory chodziłam w myśl zasady: "nie chcem ale muszem"Wink
Aaro.., jest zadomowionym użytkownikiem Forum OWC

Skocz do:

Użytkownicy którzy przeglądają wątek: 1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
MyTrade theme by XSTYLED © 2014.
Forum wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację