Witaj gościu.
Nie jesteś zarejestrowany albo zalogowany, aby mieć pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj się
Witaj!

.

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nieaktywne konta
pcm
admin

1,049
92
01.06.2009
9
Cytat:.pcm.

17pawelek

660325

anna

belzebub

Bogdan

cprincessmoony

flianewaltera

heniu1

herliś

jaskier

jujka56

kamil21293

karusso

kermit

Kolbuch

Krybo

lochowsk

mann

mg.marek

NefOstins

onsam30

pawel2824

pmarclucaso

przemo72

pszczółka

RED STORM

SHRADER

SP3ADY

strażnik

tara195726

waldemar1967

wartownik100

wspierający

zibi49

zmoiseschanw

Przyszedł czas na porządki -lista powyżej to lista 36 loginów bez aktywacji konta ,część z nich założone na fikcyjne adresy e-mail ,cel chyba wiadomy dla tych zakładających Wink ,część nieaktywowana -jeżeli ktoś widzi w tej liście swoje nieaktywowane konto z jakiegoś problemu to niech napiszę do mnie na pcm(małpa)owc.com.pl (małpę zastąpić @ -dlatego tak podałem adres bo już otrzymuje spam z rosyjskiej strony widać booty spamujące dobrze działają) z powodem problemu a takie konto aktywuje
Lista powisi 30dni a następnie te konta nieaktywne zostaną usunięte
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Podwładny przed obliczem przełożonego powinien mieć wygląd lichy i durnowaty, tak aby swoim pojmowaniem istoty rzeczy, przełożonego nie peszył
pcm
admin

1,049
92
01.06.2009
9
Przypominam że pozostało niecałe dwa tygodnie do usunięcia tych kont-na tą chwile nie mam żadnego zgłoszenia o nie kasowaniu konta
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Podwładny przed obliczem przełożonego powinien mieć wygląd lichy i durnowaty, tak aby swoim pojmowaniem istoty rzeczy, przełożonego nie peszył
pcm
admin

1,049
92
01.06.2009
9
i trzydzieści sześć powyższych kont zgodnie z zapowiedzią usunięte. Takie akcje sprzątania będą powtarzane co jakiś czas -tak że jeśli ktoś ma problem z aktywacją proszę pisać do mnie na maila

Skocz do:

Użytkownicy którzy przeglądają wątek: 1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
MyTrade theme by XSTYLED © 2014.
Forum wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację